Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Pőcze Éva

Én a doTERRA csapatát erősítem mint wellness tanácsadó és egy egyenlőre kisebb de sikeres csapat vezetője. Abszolút azonosulni tudok a cég küldetésével, miszerint minden családban legyen egy gyógyító.
Ezért a fő célom, hogy az hozzám fordulókat minél jobban megismerjem, hogy a saját igényeikre szabottan tudjam tájékoztatni őket arról, hogyan tehetik jobbá az életüket.
Hiszem, hogy mindenki képes a saját egészsége és jóléte iránti felelősségvállalásra, vagy örömmel fogadja a segítséget.

Számomra fontos nemcsak a fizikai test de a lélek harmóniájának helyreállítása is. Spirituális tanulmányaim lehetővé teszik számomra több módszer ötvözését is és ezekkel való segítségnyújtást.

Foglalkozom Tarot tanácsadással és számmisztikai elemzésekkel is, mindkettő összhangban tud működni az aroma terápiával és a növényi energiákkal.

Ezek segítségével mélyebb megértést és önismeretet nyújthatok az embereknek.

Számomra a doTERRA és az Aroma Tarot tökéletesen kiegészítik egymást, mivel mindkét területen azt a célt szolgálom, hogy segítsek az embereknek megtalálni az egyensúlyt és a harmóniát az életükben.

Büszke vagyok arra, hogy a csapatommal együtt képes vagyok megvalósítani ezt a küldetést, és minden egyes embernek személyre szabott tanácsokkal és támogatással szolgálhatok.


Tatabányán élek de szeretek utazni és a csapatunk is sokfelé él az országban, bárhová szívesen ellátogatok az esszenciákkal.

Emellett pedig szerintem az online tér egy nagyszerű lehetőség új emberekkel megismerkedni, kapcsolódni, barátságokat kötni.

https://linktr.ee/eszencia_elmenyek


RÓLUNK MONDTÁK

Város
Tatabánya
Adatok
Illóolaj márka
Doterra
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!