Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!

ferfi aromás - kristály karkötő
Férfi szerencse - aromás, kristály karkötő
4 200 Ft

Férfi szerencse - aromás, kristály karkötő

Minden kristály saját energiával bír, mellyel helyreállíthatjuk érzelmi egyensúlyunkat, ugyanakkor pozitív hatást gyakorolhatunk testre, lélekre és szellemre egyaránt. Akár a bőrrel érintkezve, akár ékszerként viseljük, a párnánk alá vagy a táskánkba rejtjük őket, ezek a csodás ékkövek folyamatosan jótékony hatással lehetnek életünk alakulására. (Forrás: Gyógyító kristályok nőknek)

 

Ezek a karkötők nem csak az illóolajok, de a kristályok gyógyító erejével is bírnak. A karkötőket Szpisjákné Kolarovszki Tünde készítette nagy szeretettel és szakértelemmel.

A karkötő ásványai:

    

   • Tigrisszem: Fájdalomcsillapító kristály, az energiaáramlást gátolja, ezáltal csökkenti az idegi eredetű fájdalmat. Segít a nehéz helyzetekben is pozitívnak, optimistának maradni. Erősíti a harmadik szemet, azaz segíti a megérzéseinket, erősíti az intuíciókat.

    

   • Lávakő: Méregtelenítő és sejtmegújító, illetve jótékony hatással van a vérkeringésre is. Pozitív hatással van az idegrendszerre, az idegekre is. Porózus felülete miatt, ideális az illóolajokkal történő cseppentésre. Finoman beszívja az illóolajat, amelyet aztán lassan enged ki. Így hosszú ideig élvehető az aromaterápia jótékony hatása.

                     Forrás: Gyógyító kristályok c. könyv

                                Gyógyító kristályok nőknek c. könyv

    

   A karkötő külső átmérője: 8 cm

   Raktáron
   4 200 Ft
   A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
   Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
   Adatok
   Tömeg
   15 g/db
   Vélemények
   Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
   Hasonló termékek