Válaszd a Packeta csomagpontot vagy csomagautomatát 15 000 Ft felett és rendelésedet INGYEN szállítjuk ki!

Áruházunkban a csomagpontokon és csomagautomatáknál nincs lehetőség utánvétes fizetésre!

Csodapatika 3 Aromaterápia gyerekeknek - Nemes Erika

Olyan recepteket és megoldásokat szeretnék megosztani veletek, melyek erdeményesek voltak nem csak egy esetben, hanem többeknél, tehát általánosan használhatókká váltak. Azokat a problémákat választottam ki, amelyek sokakat érintenek, és jól kezelhetőek, ugyanakkor mégis komolyabb problémák, és megfelelő kezelést igényelnek ahhoz, hogy eredményes legyen, és ne csalódjunk az Aromaterápiában. Azokat a problémákat, amelyek összetettebbek, és egyénre szabottan kell kezelni, illetve állapotfelmérést igényelnek, nem tettem bele ebbe a füzetbe, mert a protokollja személyre szóló kell legyen, és komolyabb kikérdezést, háttér információkat, vizsgálati eredményeket igényel.

 

 

Közel 10 éve foglalkozom aromaterápiás megoldásokkal a fizikai egészség támogatására, ma már fő állásban. Ezt kb. 10-15 évvel megelőzően kezdtem el önismerettel, Ayurvédikus masszázzsal foglalkozni, és már ekkor elkezdtem az Illóolajokat is használni a testi-lelki egyensúly létrehozására. 

 

A Csodapatika füzeteket használók kérésének eleget téve készítettem az újabb kiadványt, fogadjátok szeretettel a gyerekek problémáinak kezelését, támogatását segítő újabb kis füzetet!

 

Tartalomjegyzék:

  • Előszó
  • Bevezető
  • Alapvető tudnivalók az illóolajokról
  • Illóolaj használat, dozírozás
  • Prevenció
  • Betegségek kezelési lehetőségei
  • A gyermek lélek

 

40 oldalas puha borítású könyv

Méretek: 20 × 14 × 0.4 cm


RÓLUNK MONDTÁK

Nincs raktáron
2 850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 86 Ft
Adatok
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek