Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!

chakra aromás - kristály karkötő
Csakra aromás - kristály karkötő
4 200 Ft

Csakra aromás - kristály karkötő

Minden kristály saját energiával bír, mellyel helyreállíthatjuk érzelmi egyensúlyunkat, ugyanakkor pozitív hatást gyakorolhatunk testre, lélekre és szellemre egyaránt. Akár a bőrrel érintkezve, akár ékszerként viseljük, a párnánk alá vagy a táskánkba rejtjük őket, ezek a csodás ékkövek folyamatosan jótékony hatással lehetnek életünk alakulására. (Forrás: Gyógyító kristályok nőknek)

 

Ezek a karkötők nem csak az illóolajok, de a kristályok gyógyító erejével is bírnak. A karkötőket Szpisjákné Kolarovszki Tünde készítette nagy szeretettel és szakértelemmel.

A karkötő ásványai:

  • Rózsakvarc: Az univerzális szeretet energiáját hordozza, ezáltal minden szervrendszerre kiegyenlítő hatással van. Enyhíti a depressziót. Jótékony a termékenységi problémák esetében. Kibékít önmagunkkal. Gyógyítja a szív sebeit. Jót tesz az anya-lánya kapcsolatoknak.

 

  • Hegyikristály: Sokrétű hatása miatt mesterkőnek, mestergyógyítónak tartják. Sebgyógyító, vérzéscsillapító, fájdalom- és lázcsillapító tulajdonsággal is felruházzák. Pajzsmirigybetegségek esetén szabályozó hatása lehet. Harmonizálja a hormonrendszert és hatékony a szembetegségek esetén is. Elűzi a félelmeket, hatásos lehet a rémálmok ellen is. Elvezeti a negatív energiákat, kitisztítja a gondolatokat, javítja a megértést és a tudatos észlelést.

 

  • Ametiszt: Tudattisztító, kijózanító hatása régóta ismert. Bőrproblémák, alvaszavarok esetén is hatásos, de a szemproblémák esetén is bevethető segítő. Segíti a koncentrációt és kibékít önmagunkkal. A józanság köve, tudatosságot hoz az életünkbe. Megértjük mi miért történik velünk. Az emetiszt erős hatású ásvány, ezért kismama ne viselje!

 

  • Szodalit: Erősíti az immunrendszert, serkenti az anyagcserét. Nagyon hatásos tud lenni a magas vérnyomás esetén. Erősíti a hangszálakat. Harmonizálja a hormonműködést, különösen a változókori panaszok esetén. Csökkenti a félelemérzetet, erősíti az idegeket. Támogatja a lelki fejlődésünket, fojozza a tudatosságot.

 

  • Kalcedon:Minden nyaki és torok probléma esetén javasolt. Enyhíti az allergiás tüneteket, Gyulladáscsökkentő és méregtelenítő. A nyugalom és a béke köve. Gondolattisztító, szembesít a gondolataink és érzelmeink káoszával. Segíti a kommunikáció mindkét oldalát: a hallgatást, az odafigyelést és a saját gondolataink érthető megfogalmazását.

 

  • Tigrisszem: Fájdalomcsillapító kristály, az energiaáramlást gátolja, ezáltal csökkenti az idegi eredetű fájdalmat. Segít a nehéz helyzetekben is pozitívnak, optimistának maradni. Erősíti a harmadik szemet, azaz segíti a megérzéseinket, erősíti az intuíciókat.

 

  • Karneol: Fokozza a szövetek vérellátását, ezáltal az oxigénellátását. Jótékony hatása van az égési sebeknék, hajhullás esetén, a gyulladások csökkentésében. Az életerő, az életöröm köve. Megtanít az élet szeretetére, élvezetére. Serkenti a kreativitást és a kezdeményezőkészséget. Bátorságot, erőt és kitartást ad viselőjének. Erős hatása miatt nem javasolt kismamák számára.

 

  • Jáspis: Görcsoldó és a gyomor-bélrendszerre hat elsősorban. A  menstruációs panaszokra és a vércukorszintre is pozitív hatással van. Fokozza az aktivitást, a kitartást, a harcos természetünket erősíti. Segít leküzdeni az akadályokat és elérni a célunkat.

 

  • Lávakő: Méregtelenítő és sejtmegújító, illetve jótékony hatással van a vérkeringésre is. Pozitív hatással van az idegrendszerre, az idegekre is. Porózus felülete miatt, ideális az illóolajokkal történő cseppentésre. Finoman beszívja az illóolajat, amelyet aztán lassan enged ki. Így hosszú ideig élvehető az aromaterápia jótékony hatása.

                  Forrás: Gyógyító kristályok c. könyv

                             Gyógyító kristályok nőknek c. könyv

 

A karkötő külső átmérője: 7 cm

Raktáron
4 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Tömeg
15 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek