Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Bábás-Tarcsa Renáta

Bábás-Tarcsa Reni vagyok 2 gyerekes anyuka, aromaterápiás tanácsadó, és aroma freedom gyakorlatvezető.

Mielőtt anya lettem a turizmusban dolgoztam, szóval imádom a pörgést, az embereket, segíteni másoknak, és a pozitív visszajelzéseket. 2019-ben kezdtem az aromaterápiával és a Young Living illóolajokkal foglalkozni. Akkor a kisfiam borzasztó alvó volt, és erre kerestem valamilyen természetes megoldást. Utolsó utáni lehetőség volt a Young Living, de végül ez vált be. Ekkor már tudtam, hogy segíteni szeretnék a hozzám hasonló nem alvó édesanyáknak, hogy van megoldás. Majd aztán szépen lassan vegyszermentes háztartásra váltottam, és egyre jobban el kezdett érdekelni az érzelmi illóolajok és az önfejlesztés világa.

Aztán Aroma Freedom gyakorlatvezető lettem, és most már ezzel a technikával is segítek az édesanyáknak, hogy megéljék az anyaságot, ne adják fel önmagukatés legyenek álmaik és céljaik.

Több workshopot is indítok a technika segítségével, ezekről az oldalaimon tudsz tájékozódni. Ha röviden kellene leírnom, akkor édesanyáknak és a családjuknak segítek a testi-és lelki egészségmegőrzésében. Hihetetlen, hogy mennyire meg tudja változtatni az ember életét egyetlen csepp Young Living illóolaj, és ezt szeretném átadni minél több embernek.

Ha érdekel az aromaterápia és az önfejlesztés, akkor gyere az instagram oldalamra @renisrainbowdrops Aromaterápiával a boldogabb életért

 

Telefone: 06209966328

Website: www.renisrainbowdrops.hu

Email: renisrainbowdrops@gmail.com


RÓLUNK MONDTÁK

Város
Dunakeszi
Adatok
Ország
Magyarország
Megye
Pest megye
Illóolaj márka
Young Living
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!